Vil du gerne spise mere plantebaseret, men har du svært ved at komme i gang med at bruge råvarer, som du enten ikke er vant til at bruge i dit køkken, eller savner du inspiration til at tage springet til at grøntsager og bælgfrugter, har hovedrollen på.
Tallerkenen, og ikke kun er tilbehør, så er dette hold lige noget for dig.
En aften med, og om, bælgfrugter, hvor du bl.a. både får en del baggrundsviden om tørreærter, bønner og linser, samt får lov til at have "fingrene i gryden", når vi fremstiller lækker og velsmagende retter ud fra de opskrifter, som jeg har udvalgt til aftenen
Opskrifterne er som regel nye fra gang til gang, med enkelte undtagelser, så selvom du har været med på et tidligere hold vil der være mulighed for at hente yderligere inspiration denne gang. Opskrifterne følger så vidt muligt sæsonens råvarer.
Der vil både indgå teori og praksis i undervisningen, samt være rig mulighed for at smage på de forskellige retter, som vi frembringer. Vi spiser sammen til sidst.
Du får opskrifterne fra kurset med hjem, de er efterfølgende lige til at gå til hjemme i dit eget køkken.
Det hele foregår i det lille hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl (den tidligere Bülowskole i Sønderborg).
Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50 kr. pr gang
Medbring
Forklæde, viskestykke, karklud samt din yndlingskøkkenkniv + et solidt skærebræt
Særlige hensyn:
Der er plads til at tage særlige hensyn på dette hold.
Køkkenet er indrettet med hæve-sænkeborde, der er specielle arbejdsstole med indstilling bl.a. af sæde og ryg.
Der er adgang til køkkenet via rampe og der forefindes handicaptoilet.
Har du udfordringer der gør, at du har behov for at der bliver taget særlige hensyn til dig, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding, så kontakter underviseren dig inden holdstart for at aftale nærmere. Du vil samtidig bliver bedt om at skrive under på en hensyntagende erklæring (det er på tro og love og kræver ikke lægeerklæring)
Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1251205.
Lesen Sie mehr auf der Website
Tallerkenen, og ikke kun er tilbehør, så er dette hold lige noget for dig.
En aften med, og om, bælgfrugter, hvor du bl.a. både får en del baggrundsviden om tørreærter, bønner og linser, samt får lov til at have "fingrene i gryden", når vi fremstiller lækker og velsmagende retter ud fra de opskrifter, som jeg har udvalgt til aftenen
Opskrifterne er som regel nye fra gang til gang, med enkelte undtagelser, så selvom du har været med på et tidligere hold vil der være mulighed for at hente yderligere inspiration denne gang. Opskrifterne følger så vidt muligt sæsonens råvarer.
Der vil både indgå teori og praksis i undervisningen, samt være rig mulighed for at smage på de forskellige retter, som vi frembringer. Vi spiser sammen til sidst.
Du får opskrifterne fra kurset med hjem, de er efterfølgende lige til at gå til hjemme i dit eget køkken.
Det hele foregår i det lille hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl (den tidligere Bülowskole i Sønderborg).
Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50 kr. pr gang
Medbring
Forklæde, viskestykke, karklud samt din yndlingskøkkenkniv + et solidt skærebræt
Særlige hensyn:
Der er plads til at tage særlige hensyn på dette hold.
Køkkenet er indrettet med hæve-sænkeborde, der er specielle arbejdsstole med indstilling bl.a. af sæde og ryg.
Der er adgang til køkkenet via rampe og der forefindes handicaptoilet.
Har du udfordringer der gør, at du har behov for at der bliver taget særlige hensyn til dig, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding, så kontakter underviseren dig inden holdstart for at aftale nærmere. Du vil samtidig bliver bedt om at skrive under på en hensyntagende erklæring (det er på tro og love og kræver ikke lægeerklæring)
Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1251205.