Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.
Med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen opsøger vi byens historiske udskænkningssteder og stikker midtvejs næsen ind til en enkelt genstand på Hviids Vinstue fra 1723. Undervejs hører vi historien om forgangne og stadigt eksisterende værtshuse, og hvem der har befolket dem. Vi hører om bryggerne og brændevinsbrænderne og også om fortidens prostitutionskvarterer, hvor de "offentlige fruentimmere" var lovlige indtil 1906
Turen slutter på Bistro Gustav, hvor Mikkel og hans personale sørger for, at vi får serveret et godt måltid mad.
Mødested: Springvandet på Gammeltorv
Hold: 4825110061.
Med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen opsøger vi byens historiske udskænkningssteder og stikker midtvejs næsen ind til en enkelt genstand på Hviids Vinstue fra 1723. Undervejs hører vi historien om forgangne og stadigt eksisterende værtshuse, og hvem der har befolket dem. Vi hører om bryggerne og brændevinsbrænderne og også om fortidens prostitutionskvarterer, hvor de "offentlige fruentimmere" var lovlige indtil 1906
Turen slutter på Bistro Gustav, hvor Mikkel og hans personale sørger for, at vi får serveret et godt måltid mad.
Mødested: Springvandet på Gammeltorv
Hold: 4825110061.