Velkommen til en aften dedikeret til de fineste grøntsager og den mest kreative grønne madlavning. Grøntsagskokken har skabt en særlig to retters menu, der vil glæde dine smagsløg og vise de mange facetter af grøntsager der er i sæson netop nu.
Forret:
Let røget æggeblomme i en sprød skal samt en tur i forårshaven.
Hovedret:
Fermenteret dild-krebinet på danske linser, syltet forårsgrøntsager i cremet sauce og spinat.
Du har mulighed for at tilkøbe kaffe/te og dessert på aftenen og naturligvis herlige drikkevarer til maden.
Kh Daniel og Marianne
Book din billet her:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/cfvjazdcb0.
Lesen Sie mehr auf der Website
Forret:
Let røget æggeblomme i en sprød skal samt en tur i forårshaven.
Hovedret:
Fermenteret dild-krebinet på danske linser, syltet forårsgrøntsager i cremet sauce og spinat.
Du har mulighed for at tilkøbe kaffe/te og dessert på aftenen og naturligvis herlige drikkevarer til maden.
Kh Daniel og Marianne
Book din billet her:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/cfvjazdcb0.
Eintritt: 249 kr