N.B. Kurset blev afholdt i foråret 2023 og var vældigt populært.
Der har været ønsker om, at vi holder endnu et kursus, hvor vi får historiker Jesper Clausson til at give et oplæg om forbudstiden i USA fra 1920 til 1933 hvor salg og fremstilling af alkohol var forbudt og hvad det betød for nationen. Dette oplæg får vi integreret sammen med ølsmagningen.
Øl har en ung, men spændende historie i USA. Der var længe et forbud mod at brygge og sælge øl i USA, men da forbuddet blev ophævet, steg de amerikanske craft-bryggerier og den amerikanske ølrevolutionen tog for alvor fat i 90'erne og 00'erne. I dag produceres godt og varieret øl, hvor mange af dem har humlen i fokus. Den amerikanske ølrevolution har også været med til at inspirere den danske popularitet af øl de seneste 20 år
Amerikansk øl er meget mere end Budweiser, og stilarterne er meget forskellige. På kurset smager vi de gode klassiske amerikanske øl, som er et must at kende samt nogle nye spændende øl.
Kurset er for alle, både dem der har og ikke har kendskab til amerikansk øl. For de deltagere, der deltog i det første kursus om amerikansk øl, er det andre øl, vi smager denne gang, og vi kommer til at gå mere i detaljer om amerikansk øl, historie og kultur
Underviser: Søren Skov Petersen
Hold: 7225111045.
Lesen Sie mehr auf der Website
Der har været ønsker om, at vi holder endnu et kursus, hvor vi får historiker Jesper Clausson til at give et oplæg om forbudstiden i USA fra 1920 til 1933 hvor salg og fremstilling af alkohol var forbudt og hvad det betød for nationen. Dette oplæg får vi integreret sammen med ølsmagningen.
Øl har en ung, men spændende historie i USA. Der var længe et forbud mod at brygge og sælge øl i USA, men da forbuddet blev ophævet, steg de amerikanske craft-bryggerier og den amerikanske ølrevolutionen tog for alvor fat i 90'erne og 00'erne. I dag produceres godt og varieret øl, hvor mange af dem har humlen i fokus. Den amerikanske ølrevolution har også været med til at inspirere den danske popularitet af øl de seneste 20 år
Amerikansk øl er meget mere end Budweiser, og stilarterne er meget forskellige. På kurset smager vi de gode klassiske amerikanske øl, som er et must at kende samt nogle nye spændende øl.
Kurset er for alle, både dem der har og ikke har kendskab til amerikansk øl. For de deltagere, der deltog i det første kursus om amerikansk øl, er det andre øl, vi smager denne gang, og vi kommer til at gå mere i detaljer om amerikansk øl, historie og kultur
Underviser: Søren Skov Petersen
Hold: 7225111045.