Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og er vært for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
02/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
kontakt Christian Heller 24904464
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
Lesen Sie mehr auf der Website
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og er vært for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
02/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
kontakt Christian Heller 24904464
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
Eintritt: 299 kr