Et mekka for sanselige oplevelser 6. juni, kl. 19.00-23.00. Når dagen går på held - og tusindvis af livsglade mennesker har tilbragt en pragtfuld dag på havnen i Nykøbing M., kan man se frem til aftenens Fiske- & skaldyrsbuffet i teltet på kajen med de.
Toppede brosten. Lasse og Gerhard Mark spiller op til dans mellem 21-23.
Glæd jer til en fantastisk oplevelse
www.skaldyrsfestival.dk
Menu 2025:
Appetitvækker:
Limfjordsmuslinger dampet med urter - hvidvin - løvstikke - dild
Hertil grøn dildcreme - puffede chips - grønt støv - surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe buffet:
Cremet muslingesuppe - nye sommer rødder - sommerens friske krydderurter - Limfjordsmuslinger.
Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry - kokosmælk - citrongræs - julienne urter - rejer
Buffet:
Bagt Vesterhavsfisk - spicy tangsalat - ristet sesam - avokadocreme.
Røgede skalrejer "pil selv" fra Fiskercompagniet Vorupør - aioli - citron.
Hygge glas - skaldyrssalat - krebs - rejer - asparges - pikantdressing - caviart.
Koldrøget laksecanneloni - rygeostecreme - dild - sprød frisee'- rugbrødschips.
Indbagt torsk - spinat - urte creme cheese - sprød butterdej - muskat - friske urter.
Ceviche - lime - tropisk salsa - sommer urter.
Tærte med Limfjordsmuslinger - hytteost - små tomater - nye kartofler - porre - purløg.
Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør - sennepscreme - syltede sennepskorn - æggestand - hjertesalat.
Brandade - saltet kuller - Limfjordsmuslinger - purløg - grov kartoffelmos.
Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør - grov remoulade - citron.
Kogte Krabbekløer - lime.
Stegte tigerrejer - kammuslinger - marineret hvidløgsrejer - sprødsalat - ponzu marinade.
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør - syltede fennikel - estragon mayo -saltede mandler.
Bulgursalat - frisk spinat - syltede tomater -ristet sprøde kerner - dijon vinagrette.
Dampet limfjordsmuslinger - urtecreme - puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 525,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Lesen Sie mehr auf der Website
Toppede brosten. Lasse og Gerhard Mark spiller op til dans mellem 21-23.
Glæd jer til en fantastisk oplevelse
www.skaldyrsfestival.dk
Menu 2025:
Appetitvækker:
Limfjordsmuslinger dampet med urter - hvidvin - løvstikke - dild
Hertil grøn dildcreme - puffede chips - grønt støv - surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe buffet:
Cremet muslingesuppe - nye sommer rødder - sommerens friske krydderurter - Limfjordsmuslinger.
Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry - kokosmælk - citrongræs - julienne urter - rejer
Buffet:
Bagt Vesterhavsfisk - spicy tangsalat - ristet sesam - avokadocreme.
Røgede skalrejer "pil selv" fra Fiskercompagniet Vorupør - aioli - citron.
Hygge glas - skaldyrssalat - krebs - rejer - asparges - pikantdressing - caviart.
Koldrøget laksecanneloni - rygeostecreme - dild - sprød frisee'- rugbrødschips.
Indbagt torsk - spinat - urte creme cheese - sprød butterdej - muskat - friske urter.
Ceviche - lime - tropisk salsa - sommer urter.
Tærte med Limfjordsmuslinger - hytteost - små tomater - nye kartofler - porre - purløg.
Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør - sennepscreme - syltede sennepskorn - æggestand - hjertesalat.
Brandade - saltet kuller - Limfjordsmuslinger - purløg - grov kartoffelmos.
Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør - grov remoulade - citron.
Kogte Krabbekløer - lime.
Stegte tigerrejer - kammuslinger - marineret hvidløgsrejer - sprødsalat - ponzu marinade.
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør - syltede fennikel - estragon mayo -saltede mandler.
Bulgursalat - frisk spinat - syltede tomater -ristet sprøde kerner - dijon vinagrette.
Dampet limfjordsmuslinger - urtecreme - puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 525,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.
Eintritt: 560 kr