Dyk ned i de farverige og unikke smage fra det asiatiske køkken med en række lækre, vegetariske retter.
På denne 3-timers workshop lærer du at lave sund og smagfuld asiatisk mad fyldt med friske råvarer og krydderurter. Vi afslutter med en fællesspisning af vores kreationer.
Menuen indeholder:
Medbring
Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Udgifter til råvarer
Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Tilmelding via hjemmesiden er nødvendig
Kurset afholdes af FOF Syd- og Vestsjælland
Lesen Sie mehr auf der Website
På denne 3-timers workshop lærer du at lave sund og smagfuld asiatisk mad fyldt med friske råvarer og krydderurter. Vi afslutter med en fællesspisning af vores kreationer.
Menuen indeholder:
- Japansk miso suppe med grøntsager og silketofu - En nærende og let misosuppe fyldt med svampe, forårsløg, tofu og tang, som giver en dyb umamismag.
- Kinesiske dumplings med grøntsagsfyld - Sprøde og saftige vegetariske dumplings fyldt med kål, gulerødder, svampe og forårsløg, serveret med en lækker sauce.
- Indisk chana masala - En proteinrig kikærtegryde med tomat, ingefær, hvidløg og aromatiske krydderier. Denne ret serveres typisk med basmatiris eller naan og er fyldt med dybde og smag.
- Filippinsk mango sago - Kokos-mango tapiokabudding.
Medbring
Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Udgifter til råvarer
Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Tilmelding via hjemmesiden er nødvendig
Kurset afholdes af FOF Syd- og Vestsjælland
Eintritt: 275 kr