Et kursus med på fokus på det italienske køkken, autenticitet og brug af gode, friske og årstidsbestemte råvarer.
Vi kommer omkring hele Italien og skal udover de store kendte klassikere inden for antipasti, pasta, primo piatto, secondo piatto, fromaggio og dolce også kigge på nogle af de egnsretter man kun møder når man kommer på ferie de steder hvor ingen andre kommer.
Tag med på oplevelse i den italienske madkultur, hvor stolthed og samvær omkring måltiderne er bærende elementer.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.
Buon appetito!
Underviser: Steen Telsing
Hold: 4725119001.
Lesen Sie mehr auf der Website
Vi kommer omkring hele Italien og skal udover de store kendte klassikere inden for antipasti, pasta, primo piatto, secondo piatto, fromaggio og dolce også kigge på nogle af de egnsretter man kun møder når man kommer på ferie de steder hvor ingen andre kommer.
Tag med på oplevelse i den italienske madkultur, hvor stolthed og samvær omkring måltiderne er bærende elementer.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.
Buon appetito!
Underviser: Steen Telsing
Hold: 4725119001.