Hvem overtager gryderne, når det er tid til et generationsskifte i landets bedste køkkener?
Søndag formiddag samler vi nogle af morgendagens unge madtalenter i Odsherred, og der vil være rig mulighed for at smage og tale om, hvad de ambitiøse madhåndværkere spår fremtidens tallerkener består af.
Morgendagens unge madtalenter teamer op og laver forskellige serveringer, der sælges efter først til mølle-konceptet. Samtidig sætter de unge madtalenter ord på, hvorfor de har valgt at arbejde med de retter og råvarer, samt hvordan de ser fremtiden for dansk gastronomi.
Mød blandt andre:
Emily Rindal, souschef på Restaurant Vie i Nordhavn
My Skovgaard, gartner og ejer af jordbruget Jordfryd
Mikkel Friis, souchef på Bar Moro
"Smag på Anneberg".
Søndag formiddag samler vi nogle af morgendagens unge madtalenter i Odsherred, og der vil være rig mulighed for at smage og tale om, hvad de ambitiøse madhåndværkere spår fremtidens tallerkener består af.
Morgendagens unge madtalenter teamer op og laver forskellige serveringer, der sælges efter først til mølle-konceptet. Samtidig sætter de unge madtalenter ord på, hvorfor de har valgt at arbejde med de retter og råvarer, samt hvordan de ser fremtiden for dansk gastronomi.
Mød blandt andre:
Emily Rindal, souschef på Restaurant Vie i Nordhavn
My Skovgaard, gartner og ejer af jordbruget Jordfryd
Mikkel Friis, souchef på Bar Moro
"Smag på Anneberg".
Eintritt frei