Kom og hør om ostetyper og find vejen til god smag med små mængder ost.
På Madværkstedet, som er en messe for fødevarebranchen, kan du bl.a. møde ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak og grundlægger af Ostens Dag.
Hun giver en kort introduktion til forskellige ostetyper og giver sit bedste bud på gode matches mellem ost og brød - med skelen til 'stor smag med små kalorier'.
Som en del af oplægget, vil Camilla Bojsen-Møller tilbyde fire forskellige smagsprøver.
Foodpairing finder sted i 'Nørderiet' - det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Pladser er tilgængelige for de første 15 deltagere, og der er derudover plads til 20 stående. Pladserne tildeles efter først-til-mølle.
Nørderiet er et workshopområde, hvor udstillere kan afholde inspirerende workshops for messens besøgende. Her gives mulighed for at præsentere produkter og engagere kunderne i kreative aktiviteter.
På Madværkstedet, som er en messe for fødevarebranchen, kan du bl.a. møde ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak og grundlægger af Ostens Dag.
Hun giver en kort introduktion til forskellige ostetyper og giver sit bedste bud på gode matches mellem ost og brød - med skelen til 'stor smag med små kalorier'.
Som en del af oplægget, vil Camilla Bojsen-Møller tilbyde fire forskellige smagsprøver.
Foodpairing finder sted i 'Nørderiet' - det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Pladser er tilgængelige for de første 15 deltagere, og der er derudover plads til 20 stående. Pladserne tildeles efter først-til-mølle.
Nørderiet er et workshopområde, hvor udstillere kan afholde inspirerende workshops for messens besøgende. Her gives mulighed for at præsentere produkter og engagere kunderne i kreative aktiviteter.
Eintritt frei