Antvorskov Skole

Sejerøvej 1, Slagelse

Freitag 4. April 2025, 17:00-20:45.

Veranstalter: FOF Syd- og Vestsjælland



Workshop

Fisk: Udskæring, tilberedning og inspiration

Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden: kødet er delikat og mørt, og det er meget sundt.

Kom og få masser af inspiration til retter med fisk og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver. Vi skal bl.a. lære at udskære og filetere fisk - og hvordan er det nu lige med tilberedningstider...?

Du går fra kurset med et grundlæggende indblik i, hvordan man udnytter hele fisken - og du bliver ikke mindst godt klædt på til at få fisk til at blive en større og nemmere del af både hverdags- og festmåltider. Vi laver retter tilpasset efter sæson.

Udgifter til råvarer
Der må påregnes ca. 175 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen.

Medbring
Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Tilmelding via hjemmesiden er nødvendig

kurset afholdes af FOF Syd- og Vestsjælland

Eintritt: 325 kr

Lesen Sie mehr auf der Website