Fra Flandern. Kom med til en eksklusiv kulinarisk oplevelse med den berømte kok Wim Ballieu fra Balls & Glory!
Opdag hemmelighederne bag den perfekte kødbolle - en, der har den ideelle konsistens og en smag, der får munden til at løbe i vand. Kokken Wim vil guide dig gennem hvert trin og dele sine eksperttips og teknikker, der gør hans kødboller legendariske
Som et særligt højdepunkt vil kødbollerne blive tilberedt i en traditionel flamsk stuvningssauce, hvilket giver et fyldigt og autentisk touch. Uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder i køkkenet, vil denne demonstration løfte din madlavning. Gå ikke glip af denne chance for at lære af de bedste og imponere dine venner og familie med dine nyfundne færdigheder
Din vært
Wim var bestemt til at blive "meatball-konge" lige fra starten. Hans forældre havde en slagterforretning, og hans bedsteforældre havde en traditionel blandet gård, hvor de opdrættede grise, men også dyrkede grøntsager, korn og nødder. "Da jeg flyttede til Gent, oplevede jeg for første gang byens travle energi. Jeg startede et high-end cateringfirma og lavede mad til kendte parisiske modemærker. Dengang så jeg ned på mine forældre på grund af deres erhverv. Det har taget mig ti år at indse, hvilken utrolig rigdom et sådant håndværk rummer. Nu er jeg fuld af beundring for mine forældres arbejde." I sit arbejde som kok har han et tæt samarbejde med sine forældres slagterbutik. "Hvis jeg beslutter mig for at servere vildsvinekødboller, betyder det, at min far hakker vildsvinekød hele natten. Jeg sparrer altid med ham om mine ideer. Han er min rådgiver og ledestjerne."
Når man kommer ind på en af Wims restauranter, kommer man forbi et galleri med portrætter af landmænd og leverandører. "Jeg vil gerne sætte dem i rampelyset. De fortjener anerkendelse." Hans motto er "fra stald til meatball". Hans gård-til-bord-tilgang er omfattende. "Vores grise opdrættes på en lille gård i Munkzwalm i Østflandern. Grisene der lever et stressfrit liv, og det kan man smage i kødet."
Smagprøver på lækre flamske meatballs.
Opdag hemmelighederne bag den perfekte kødbolle - en, der har den ideelle konsistens og en smag, der får munden til at løbe i vand. Kokken Wim vil guide dig gennem hvert trin og dele sine eksperttips og teknikker, der gør hans kødboller legendariske
Som et særligt højdepunkt vil kødbollerne blive tilberedt i en traditionel flamsk stuvningssauce, hvilket giver et fyldigt og autentisk touch. Uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder i køkkenet, vil denne demonstration løfte din madlavning. Gå ikke glip af denne chance for at lære af de bedste og imponere dine venner og familie med dine nyfundne færdigheder
Din vært
Wim var bestemt til at blive "meatball-konge" lige fra starten. Hans forældre havde en slagterforretning, og hans bedsteforældre havde en traditionel blandet gård, hvor de opdrættede grise, men også dyrkede grøntsager, korn og nødder. "Da jeg flyttede til Gent, oplevede jeg for første gang byens travle energi. Jeg startede et high-end cateringfirma og lavede mad til kendte parisiske modemærker. Dengang så jeg ned på mine forældre på grund af deres erhverv. Det har taget mig ti år at indse, hvilken utrolig rigdom et sådant håndværk rummer. Nu er jeg fuld af beundring for mine forældres arbejde." I sit arbejde som kok har han et tæt samarbejde med sine forældres slagterbutik. "Hvis jeg beslutter mig for at servere vildsvinekødboller, betyder det, at min far hakker vildsvinekød hele natten. Jeg sparrer altid med ham om mine ideer. Han er min rådgiver og ledestjerne."
Når man kommer ind på en af Wims restauranter, kommer man forbi et galleri med portrætter af landmænd og leverandører. "Jeg vil gerne sætte dem i rampelyset. De fortjener anerkendelse." Hans motto er "fra stald til meatball". Hans gård-til-bord-tilgang er omfattende. "Vores grise opdrættes på en lille gård i Munkzwalm i Østflandern. Grisene der lever et stressfrit liv, og det kan man smage i kødet."
Smagprøver på lækre flamske meatballs.