Mejeriguru møder kålguru - og mad-kærlighed opstår. Britta Surland er en gudsbenådet online formidler af nem og lækker hverdagsmad, hvor mejeri fylder på den gode måde i det grønne køkken.
Britta er kok og arbejder til daglig hos Arla, hvor hun spreder så mange gode opskrifter. Trine Krebs, som er Danmarks ukronede kåldronning, vil lokke alle de bedste kokke-hverdags-mads-familie-hurtige tips ud af den erfarne Britta. Alle der lytter med, vil opnå stor indsigt i tilsmagning af det grønne køkken med mejeri og blive smittet med kålmagi og -energi. Udover at du naturligvis også får muligheden for at smage Brittas bud på hurtig, dejlig mad med Kål og Ko.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af '
Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Mejeriets kærlighed til kålen.
Kom forbi og smag verdens nemmest kålsalat i uendelige variationer af syrnet fløde, brunet smør og Arla Unika Havgus.
Britta er kok og arbejder til daglig hos Arla, hvor hun spreder så mange gode opskrifter. Trine Krebs, som er Danmarks ukronede kåldronning, vil lokke alle de bedste kokke-hverdags-mads-familie-hurtige tips ud af den erfarne Britta. Alle der lytter med, vil opnå stor indsigt i tilsmagning af det grønne køkken med mejeri og blive smittet med kålmagi og -energi. Udover at du naturligvis også får muligheden for at smage Brittas bud på hurtig, dejlig mad med Kål og Ko.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af '
Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Mejeriets kærlighed til kålen.
Kom forbi og smag verdens nemmest kålsalat i uendelige variationer af syrnet fløde, brunet smør og Arla Unika Havgus.