Er du mand og har lyst til lave eller lære at lave mad sammen med andre mænd?. Hvis du allerede både kan lave mad og/eller gør det, kunne du måske tænke dig at være sammen med andre mænd med samme interesse? Få ny inspiration?
Så er chancen der nu!
Vi mødes om onsdagen kl. 17.30 og finder de gode smage frem
Det vil være et mix af traditionelle hverdagsretter krydret med enkelte mere festlige middage. Forkundskaber ikke nødvendige, og kursisternes ønsker og behov vil indgå i kursusforløbet
Udover kursusprisen er der udgifter til råvarer pr. gang på omkring kr. 75-100,-, som du betaler direkte til underviseren
Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud og skarp kniv.
Min. 6 max. 10 deltagere
Deltagerbetalingen kan deles over 2 gange
Underviser Ejner Jensen, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, er autodidakt ud i madlavningens kunst. Har altid interesseret sig for at frembringe de gode smage i selv de simple og traditionelle retter. Grundlaget for kogekunsten blev lagt i de unge år, hvor han var i en slags mesterlære hos sin mor, der var en travl kogekone
Hold: 24101.
Lesen Sie mehr auf der Website
Så er chancen der nu!
Vi mødes om onsdagen kl. 17.30 og finder de gode smage frem
Det vil være et mix af traditionelle hverdagsretter krydret med enkelte mere festlige middage. Forkundskaber ikke nødvendige, og kursisternes ønsker og behov vil indgå i kursusforløbet
Udover kursusprisen er der udgifter til råvarer pr. gang på omkring kr. 75-100,-, som du betaler direkte til underviseren
Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud og skarp kniv.
Min. 6 max. 10 deltagere
Deltagerbetalingen kan deles over 2 gange
Underviser Ejner Jensen, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, er autodidakt ud i madlavningens kunst. Har altid interesseret sig for at frembringe de gode smage i selv de simple og traditionelle retter. Grundlaget for kogekunsten blev lagt i de unge år, hvor han var i en slags mesterlære hos sin mor, der var en travl kogekone
Hold: 24101.