BaneGaarden har overtaget 2 af de historiske væksthuse fra Botanisk have og i foråret 2023, og de har siden været igennem en omfattende renovering.
Med kig til trækroner og åben himmel og mellem vild natur og togskinner - og stadigvæk midt i byen - finder man et 100 år gammelt væksthus, der har fundet nyt liv i en af BaneGaardens vilde haver.
Ind til for få år siden stod væksthuset i Botanisk have, dømt til nedrivning, men reddet i 11. time og herefter restaureret og i år genopført som BaneGaardens Sommerrestaurant.
Menuen er grøn med mulighed for tilkøb af frisk fisk og snacks.
Din vært
Ni gamle trælader og mere end 1,5 hektar vild natur udgør dét, vi kalder
BaneGaarden. En grøn oase, økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, vokser ideerne vildt og projekterne spirer.
Facebook
Instagram
I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Røget humus med grillet citron og brød fra Perron
Tomat carpazzio med gremolata og ristede mandler
Grillet spidskål med teriyaki, ingefær og brunet smør
Braiserede hokkaidogræskar med gedeostecreme og ristede græskarkerner
Hjertesalat med cæsar dressing og høvlet vesterhavsost
Syltede blommer med vaniljecreme og crumble
Tilkøb - Grillet makrel med chimichurri (75 kr.).
Med kig til trækroner og åben himmel og mellem vild natur og togskinner - og stadigvæk midt i byen - finder man et 100 år gammelt væksthus, der har fundet nyt liv i en af BaneGaardens vilde haver.
Ind til for få år siden stod væksthuset i Botanisk have, dømt til nedrivning, men reddet i 11. time og herefter restaureret og i år genopført som BaneGaardens Sommerrestaurant.
Menuen er grøn med mulighed for tilkøb af frisk fisk og snacks.
Din vært
Ni gamle trælader og mere end 1,5 hektar vild natur udgør dét, vi kalder
BaneGaarden. En grøn oase, økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, vokser ideerne vildt og projekterne spirer.
I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Røget humus med grillet citron og brød fra Perron
Tomat carpazzio med gremolata og ristede mandler
Grillet spidskål med teriyaki, ingefær og brunet smør
Braiserede hokkaidogræskar med gedeostecreme og ristede græskarkerner
Hjertesalat med cæsar dressing og høvlet vesterhavsost
Syltede blommer med vaniljecreme og crumble
Tilkøb - Grillet makrel med chimichurri (75 kr.).
Eintritt: 250 kr