En introduktion til klassisk og vild vin. Vin er grundlæggende meget simpelt. Det er gæret druesaft. Men det er også meget komplekst, hvis man virkelig vil forstå produktionen af det.
Denne aften prøver vi at gå et spadestik dybere end de amarone-sandheder, som din trælse onkel kommer med til konfirmationer og julefrokoster. Det gør vi bl.a. ved at smage en række forskellige vine: fra klassiske franske til vilde georgiske. Og en dansk. Og så gennemgår vi bl.a.:
Vinplantens anatomi
Hvordan laver man vin (rød, hvid, orange og mousserende)?
Hvad er forskellen på konventionel vin, økologisk vin og naturvin?
Hvordan får man vin til at smage godt?
Hvordan smager man på vin?
Underviser er Tue Bach Petersen, stifter af vinimportfirmaet og vinbutikken Volatil, medejer af Restaurant Lago og tidligere vinskribent på Information og i Euroman. I dag laver han cider (og lidt vin) og underviser bl.a. på Hotel- & Restaurantskolen i København.
Prisen er inkl. vin (150,- kr.), og der vil efter foredraget være mulighed for at købe de smagte vine (og Tues cider)
Hold: 424800.
Lesen Sie mehr auf der Website
Denne aften prøver vi at gå et spadestik dybere end de amarone-sandheder, som din trælse onkel kommer med til konfirmationer og julefrokoster. Det gør vi bl.a. ved at smage en række forskellige vine: fra klassiske franske til vilde georgiske. Og en dansk. Og så gennemgår vi bl.a.:
Vinplantens anatomi
Hvordan laver man vin (rød, hvid, orange og mousserende)?
Hvad er forskellen på konventionel vin, økologisk vin og naturvin?
Hvordan får man vin til at smage godt?
Hvordan smager man på vin?
Underviser er Tue Bach Petersen, stifter af vinimportfirmaet og vinbutikken Volatil, medejer af Restaurant Lago og tidligere vinskribent på Information og i Euroman. I dag laver han cider (og lidt vin) og underviser bl.a. på Hotel- & Restaurantskolen i København.
Prisen er inkl. vin (150,- kr.), og der vil efter foredraget være mulighed for at købe de smagte vine (og Tues cider)
Hold: 424800.