Restaurant Romarin

Ryesgade 90, København Ø

Freitag 25. April 2025, 18-21.

Veranstalter: Smagning.com ApS



Gastronomie

Tapas og sherry extravaganza

Smagning.com inviterer igen i samarbejde med Restaurant Romarin til en spændende omgang tapas og sherry, med fokus på nydelse, fremragende kogekunst og sublim sherry.Under ledelse af Jakob Bruhns fra Smagning.com skal vi denne aften gennem 6 lækre tapas,.

Ledsaget af udsøgte sherryer. Vi slutter af med dessert og kaffe/the - med endnu en fantastisk sherry som avec. Jakob vil fortælle om de sherryer vi har valgt til menuen, om sherry og mad, og selvfølgelig om sherry generelt.Vi skal gennem denne fremragende menu af tapas (forbehold for ændringer):Gazpacho suppe med ristet chorizoHertil en José Ramón Fino Sherry. Denne tørre og lette sherry matcher gazpachoens syre og friske smage, mens den skærer gennem chorizoens fedmeSerrano indbagt kæmpe rejeHertil en Barbadillo Manzanilla Solear. Knastør og let sherry som minder meget om fino'en, men lagres i havnebyen Sanlúcar de Barrameda og har derfor en fin saltnote.Grillet tun fisk goma wakame salatHertil en Barbadillo Manzanilla Levante. Special aftapning af Manzanilla, som lagres hvor fadet påvirkes af en varm og tør vind - "Levante". Tør og sprød med masser af citrusnoter og oliven.Rosa stegt okse mørbrad med balsamico marineret svampHertil en Barquero Oloroso Gran Barquero 25 år, som er rig og fyldig, perfekt til at matche den intense smag af oksemørbrad og balsamico-marinerede svampe.Mozzarella gratineret grøntsags millefeuille med basilikum pesto.Hertil en Barbadillo Principe Amontillado 12 år. Den nøddeagtige profil af Amontillado fungerer godt med basilikumspestoen og de gratinerede grøntsagers dybde.Machingo og Iberico ost med portvins marinerede figner.Hertil en Barbadillo Eva Cream. Den sødmefulde Cream Sherry passer perfekt til fignernes sødme og den salte ost.Chokolade fondant med vanille is og hindbær coulis samt kaffe eller te, ledsaget af en Mil Pesetas Pedro Ximenez Sherry. Den intense sødme og noter af tørrede frugter i Pedro Ximénez forenes smukt med chokoladefondantens rigdom og hindbærcoulistens syrlighed. En værdig afslutning på en lang række fantastiske smage!Alle sherryer er tilpasset den enkelte ret. Der er derfor ikke mulighed for at ændre på de retter og sherryer som serveres.Få en uforglemmelig smagsoplevelse med Smagning.com. Køb din billet allerede i dag!

Eintritt: 795 kr

Eintrittskarten kaufen/bestellen