Restaurant Romarin

Ryesgade 90, København Ø

Mittwoch 26. März 2025, 19-21.

Veranstalter: Smagning.com ApS



Gastronomie

Whisky og Caviar

Kom med til en fuldstændig unik smagsoplevelse, og få samtidig historien om verdens største whisky brand.Vi har efterhånden afholdt adskillige whiskymiddage, hvor vi matcher mad og whisky.

Men denne gang skal vi for første smage en whisky, som er udviklet til at matche ægte caviar! Hvis du er nysgerrig, eller bare vil have en fuldstændig unik smagsoplevelse, er dette smagningen for dig!Vi skal smage nogle af de forskellige whiskyer som indgår i Johnnie Walker, og vi skal naturligvis smage nogle af de bedste Johnnie Walker aftapninger der findes. Og så skal vi have en helt vild finale. Elusive Umami, udviklet i et samarbejde mellem Master Blender Emma Watson og 3-stjernet Michelinkok Kei Kobayashi, som serveres sammen med ægte Oscietra caviar!Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer)::Linkwood 12 år - en aftapning i Flora & Fauna serien!Benrinnes 15 år - endnu en Flora & Fauna-aftapning!Dailuaine 16 år - endnu en Flora & Fauna-aftapning!Cragganmore 12 år - Classic Malt, og med god grund!Johnnie Walker Green Label - blended malt når det er bedst!Johnnie Walker Blue Label - den blendede whisky som konkurrenterne måler sig op mod!Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami - udviklet i samarbejde med en 3-stjernet michelin-restaurant, og denne aften serveret med Oscietra caviar!Det kan måske være en god ide at spise lidt inden smagningen. Du har mulighed for at tilkøbe dagens ret når du køber billet. Du kan købe drikkevarer efter eget valg til maden (restaurantens BYO koncept gælder desværre ikke i forbindelse med dagens ret).Få en uforglemmelig smagsoplevelse med Smagning.com. Køb din billet allerede i dag!

Eintritt: 400 kr

Eintrittskarten kaufen/bestellen