Snart er det bælgfrugternes dag, og det markerer vi på Greve Museum med endnu en af vores populære fællesspisninger. Denne gang er bælgfrugterne i centrum, og caféansvarlig Nanna Madsen inviterer dig til en kulinarisk oplevelse, hvor smag og bæredygtighed.
Arrangementet starter med et inspirerende foredrag af Astrid Søgaard fra firmaet Pure Dansk. Hun brænder for at få flere til at spise danskproducerede, økologiske bælgfrugter som linser, ærter og bønner - og for at skabe grønnere madvaner. Hendes mission er enkel: Gør det nemt og lækkert at fylde tallerkenen med bælgfrugter fra den danske muld.
Bælgfrugter er ikke kun en fantastisk kilde til protein og kostfibre - de er også en vigtig nøgle til klimavenlige spisevaner. Greve Kommunes klimakoordinator, Julie Torsbjerg Lynge, deler sin viden om, hvordan bælgfrugter kan være en del af løsningen for en grønnere fremtid. Derfor indgår bælgfrugter også i Greve Kommunes menuplanlægning i kommunale institutioner.
Når sulten melder sig, venter der en lækker frokost i museumscaféen. Nanna Madsen har sammensat en menu, hvor bælgfrugterne spiller hovedrollen. Menuen byder på masser af inspiration til, hvordan du selv kan inkorporere flere grønne retter i madlavningen.
Pris: 150 kr. pr. person. Prisen inkluderer både frokost og adgang til museet. Drikkevarer kan tilkøbes.
Lesen Sie mehr auf der Website
Arrangementet starter med et inspirerende foredrag af Astrid Søgaard fra firmaet Pure Dansk. Hun brænder for at få flere til at spise danskproducerede, økologiske bælgfrugter som linser, ærter og bønner - og for at skabe grønnere madvaner. Hendes mission er enkel: Gør det nemt og lækkert at fylde tallerkenen med bælgfrugter fra den danske muld.
Bælgfrugter er ikke kun en fantastisk kilde til protein og kostfibre - de er også en vigtig nøgle til klimavenlige spisevaner. Greve Kommunes klimakoordinator, Julie Torsbjerg Lynge, deler sin viden om, hvordan bælgfrugter kan være en del af løsningen for en grønnere fremtid. Derfor indgår bælgfrugter også i Greve Kommunes menuplanlægning i kommunale institutioner.
Når sulten melder sig, venter der en lækker frokost i museumscaféen. Nanna Madsen har sammensat en menu, hvor bælgfrugterne spiller hovedrollen. Menuen byder på masser af inspiration til, hvordan du selv kan inkorporere flere grønne retter i madlavningen.
Pris: 150 kr. pr. person. Prisen inkluderer både frokost og adgang til museet. Drikkevarer kan tilkøbes.
Eintritt: 150 kr