Oplev Vadehavets storhed og nyd havets delikatesser - østers - direkte fra deres levested midt i Vadehavet ved Mandø.
Fredag d. 7. marts kl. 12
Lørdag d. 8. marts kl. 13
Maks. 20 personer pr. tur.
På turen fortælles om fuglelivet, østers, sæler og livet, der leves på naturens betuingelser. Formidling på dansk, tysk og engelsk.
I skal være klædt passende på til dagens vejr. Minimum gummistøvler, gerne vaders.
I får udleveret handsker, sæk til indsamling af østers, champagneglas (til låns)
Der medbringes desuden champagne (med og uden alkohol), champagnesabel, og østersknive.
Vi vandrer samlet fra diget på Mandø og ud til østersbankerne.
På turen graver vi et par sandorm og fanger og spiser levende rejer (hvis de er der på årstiden).
Efter ca 2 km ankommer vi til østersbankerne.
Her indsamler vi vore østers, og spiser et par stykker til et glas boblende champagne.
Champagnen åbnes selvfølgelig med sabel.
I må tage det antal østers med hjem, som I får brug for.
På lørdagsturen er der efterfølgende tilberedning og gratinering med østerentusiast ved Mandø Kro.
Der er mulighed for at overnatte på Mandø i forbindelse med turen.
Mødested:
Mandø Kro
Mandø Byvej 26, Mandø
6760 Ribe
Det kan aftales, at man følges fra fastlandet til Mandø.
Kontakt venligst Benny Thomsen på 23255375.
Kontakt: benny@mandoevent.dk / 23255375.
Fredag d. 7. marts kl. 12
Lørdag d. 8. marts kl. 13
Maks. 20 personer pr. tur.
På turen fortælles om fuglelivet, østers, sæler og livet, der leves på naturens betuingelser. Formidling på dansk, tysk og engelsk.
I skal være klædt passende på til dagens vejr. Minimum gummistøvler, gerne vaders.
I får udleveret handsker, sæk til indsamling af østers, champagneglas (til låns)
Der medbringes desuden champagne (med og uden alkohol), champagnesabel, og østersknive.
Vi vandrer samlet fra diget på Mandø og ud til østersbankerne.
På turen graver vi et par sandorm og fanger og spiser levende rejer (hvis de er der på årstiden).
Efter ca 2 km ankommer vi til østersbankerne.
Her indsamler vi vore østers, og spiser et par stykker til et glas boblende champagne.
Champagnen åbnes selvfølgelig med sabel.
I må tage det antal østers med hjem, som I får brug for.
På lørdagsturen er der efterfølgende tilberedning og gratinering med østerentusiast ved Mandø Kro.
Der er mulighed for at overnatte på Mandø i forbindelse med turen.
Mødested:
Mandø Kro
Mandø Byvej 26, Mandø
6760 Ribe
Det kan aftales, at man følges fra fastlandet til Mandø.
Kontakt venligst Benny Thomsen på 23255375.
Kontakt: benny@mandoevent.dk / 23255375.