20 & 21. april 2025 kl. 12:00 - 15:00 Maden bliver serveret af 3 omgange, som deleretter ved bordet.
Maden bliver serveret af 3 omgange, som deleretter ved bordet.
DET KOLDE
Karrysild med æggesalat
Røget laks med røræg og purløg
Smögen rejer med mayonnaise
Fladfisk med remoulade og citron
Rilette af gris med sennep og cornichoner
~
HOVEDRET
Lammekølle fra Toftegård, bagt løg, kartoffelgratin og skysauce
~
DESSERT
Chokolademousse på mælkechokolade med knas og blodappelsin
495 kr. pr. person
(Ud af huset 425 kr. pr. person)
Tilkøb:
Lun leverpostej svampe og bacon 75. kr pr person
Frikadeller med surt og sennep 65 kr. pr person.
Lesen Sie mehr auf der Website
Maden bliver serveret af 3 omgange, som deleretter ved bordet.
DET KOLDE
Karrysild med æggesalat
Røget laks med røræg og purløg
Smögen rejer med mayonnaise
Fladfisk med remoulade og citron
Rilette af gris med sennep og cornichoner
~
HOVEDRET
Lammekølle fra Toftegård, bagt løg, kartoffelgratin og skysauce
~
DESSERT
Chokolademousse på mælkechokolade med knas og blodappelsin
495 kr. pr. person
(Ud af huset 425 kr. pr. person)
Tilkøb:
Lun leverpostej svampe og bacon 75. kr pr person
Frikadeller med surt og sennep 65 kr. pr person.
Eintritt: 495 kr