Sofiendalskolen

Sofiendalsvej 42A, Haslev

Samstag 22. Februar 2025, 10:00.



Workshop

Fermentering på Sofiendalskolen

Lær at fermentere og få dine grøntsager til at holde hele vinteren. Medbring eget sylteglas og lørdagshumør.

Vi taler meget om at undgå madspild. En god måde at udnytte sine råvarer på er ved at lære fermenteringens kunst. På denne workshop lægger vi ud med smagsprøver på forskellige fermenterede produkter og guider dig trin for trin gennem processen med at lave surkål. Du får mulighed for at eksperimentere med ingredienser, smage og opskrifter - alt, hvad du behøver for at komme i gang. Uanset om du er ny eller allerede har prøvet fermentering, vil du gå herfra med viden og selvtillid til at fermentere derhjemme.

Underviseren Shifa, fermenteringsekspert fra Noma Projects i København, deler sin passion for at forbinde sig med råvarernes sæsoner og skabe lækre, holdbare produkter.

Eintritt: 325 kr

Lesen Sie mehr auf der Website