Kirsebærkroen

Kirsebærvej 1, Præstø

Samstag 8. Februar 2025, 19:00.



Sonstiges

Gourmetmiddag på Kirsebærkroen

Kom og oplev en eksklusiv aften, hvor Kirsebærkroen forvandles til en gourmetrestaurant for én særlig aften. I skæret fra levende lys og med vinterens stemning udenfor byder vi jer på en kulinarisk oplevelse, der hylder sæsonens bedste råvarer.

En sanselig aften med vinterens smage, hygge og gastronomi i centrum!

Kim Hemmingsen har skabt en 4-retters menu, der forener det bedste fra vinterens køkken udformet med fokus på varme, smag og den særlige følelse af forkælelse, som en aften på Kirsebærkroen kan give.

NYT SAMARBEJDE MED BENT HAARGAARD VINIMPORT

Vinene til aftenen er nøje udvalgt fra vores nye vinkort, som vi stolt har udviklet i samarbejde med Bent Haargaard Vinimport. Den flittige følger vil måske huske Bent fra vores vinsmagning i juli - og nu får I mulighed for at opleve hans fantastiske økologiske vine på ny.

Vinmenuen inkluderer et glas velkomstbobler og fire nøje udvalgte vine, der komplementerer hver ret. Vi glæder os til at præsentere dele af vores nye vinkort for jer!

*MENU*

4-retters gourmetmenu:

* Cremet hummerbisque med krebsehaler og dildolie, serveret med lune surdejsboller

* Gråandebryst med svampesauté, puré, pommes fondant og portvinssauce

* Grillet ost med akaciehonning og oliven

* Lun chokoladekage med vaniljeiscreme og syltede bær

Pris: 495,-

Vinmenu (inkl. bobler): 275,-

Køb dine billetter her:


Vinter Gourmet: https://ezme.io/c/X0e/3veW

Vinter Gourmet inkl. vinmenu: https://ezme.io/c/X0e/3voC

Vinter Gourmet inkl. alkoholfri vinmenu: https://ezme.io/c/X0e/3vof.

Eintritt frei