Rødvig Kro og Badehotel

Østersøvej 8, Rødvig Stevns

Freitag 18. April 2025, 12-15.



Gastronomie

Påskefrokost

Påskedagene er oplagte til at samle familie og venner i badehotellets hyggelige rammer. Traditionen tro serverer vi en veltilberedt sharing frokost, der serveres på fade i 3 serveringer. 1. servering.

Gammeldags modnet sild
Karrysalat, rødløg og dild

Smilende æg fra Stæremosegaard
Cremet sennepssauce, purløgsolie og sprød kartoffel

Gravad færøsk laks
Hyben- og kvædekompot, friteret kapers og spæde spirer

Pankopaneret rødspættefiletter
Citron og hjemmelavet remoulade

2. servering

Ovnbagt kylling fra Hopballe Mølle
Stuvet forårsgrønt, Asparges, ærter, gulerødder og radise

Lun leverpostej fra Ladegaard
Sprød bacon, smørstegte svampe og syltede rødbeder

Pandestegte frikadeller af gris
Agurkesalat og karse fra Stæremosegaard

3. servering

Dansk Unika ost Hvid dame
Stikkelsbærkompot og hjemmebagt knækbrød

Pris pr. person 350,-

Den søde tand - tilkøb til kaffen

Rabarber trifli
Havregrynscrumble med mandler, vaniljecreme og sprød marcipan

55,-