Vi har fornøjelsen af at invitere dig til en enestående aften på Dragsholm Slot, hvor historie, gastronomi og verdensklasse-vin mødes. Torsdag d. 3. april kl. 18.30 byder vi velkommen til Guillaume Marko.
Vi har fornøjelsen af at invitere dig til en enestående aften på Dragsholm Slot, hvor historie, gastronomi og verdensklasse-vin mødes. Torsdag d. 3. april kl. 18.30 byder vi velkommen til Guillaume Marko, den talentfulde vinmager fra Domaine du Cellier aux Moines, som vil guide os gennem Bourgognes elegance med sine bemærkelsesværdige vine.
Guillaumes passion for vin er dybt forankret i en livslang kærlighed til gastronomi. Som søn af en kok, der arbejdede for Joël Robuchon, voksede han op med smagen af udsøgt mad og udviklede tidligt en raffineret smagssans. Efter at have opnået en D.N.O. (en MBA i vinproduktion) i Dijon, arbejdede han hos det legendariske Domaine de la Romanée-Conti, før han finpudsede sine færdigheder hos Arnoux-Lachaux i Vosne-Romanée og Frédéric Magnien i Morey-Saint-Denis. I dag står han i spidsen for Domaine du Cellier aux Moines' biodynamiske tilgang, hvor han skaber vine, der med stor præcision udtrykker Bourgognes terroir i sin reneste form.
Til denne eksklusive aften kombinerer vi husets anerkendte vinportefølje med vores sæsonbestemte menu, Tid & Sted - en kulinarisk rejse inspireret af tid og sted. For at fordybe oplevelsen ledsages hver ret af to årgange af den samme vin, hvilket giver gæsterne mulighed for at udforske tidens og terroirets nuancer i hvert glas.
Deltag i en uforglemmelig aften, hvor Bourgognes tidløse håndværk møder Dragsholm Slots raffinerede nordiske køkken.
Aftenen byder på:
Smagning af udsøgte vine fra det anerkendte vinhus Celliers aux Moines, nøje udvalgt til at komplementere menuen.
En gastronomisk gourmetoplevelse
Gæster kan se frem til en sublim sanseoplevelse, hvor sæsonens bedste råvarer og nøje afstemte vine skaber en aften i gastronomiens absolutte topklasse.
Forlæng oplevelsen med forkælelse i en klasse for sig, og nyd en overnatning i et af slottets idylliske værelser.
Praktisk Information
Torsdag d. 3. april kl. 18.30
Pris 2.995 DKK per person
Pris 995 DKK for dobbeltværelse inkl. morgenmad
Begrænset antal pladser tilgængelig.
Vi har fornøjelsen af at invitere dig til en enestående aften på Dragsholm Slot, hvor historie, gastronomi og verdensklasse-vin mødes. Torsdag d. 3. april kl. 18.30 byder vi velkommen til Guillaume Marko, den talentfulde vinmager fra Domaine du Cellier aux Moines, som vil guide os gennem Bourgognes elegance med sine bemærkelsesværdige vine.
Guillaumes passion for vin er dybt forankret i en livslang kærlighed til gastronomi. Som søn af en kok, der arbejdede for Joël Robuchon, voksede han op med smagen af udsøgt mad og udviklede tidligt en raffineret smagssans. Efter at have opnået en D.N.O. (en MBA i vinproduktion) i Dijon, arbejdede han hos det legendariske Domaine de la Romanée-Conti, før han finpudsede sine færdigheder hos Arnoux-Lachaux i Vosne-Romanée og Frédéric Magnien i Morey-Saint-Denis. I dag står han i spidsen for Domaine du Cellier aux Moines' biodynamiske tilgang, hvor han skaber vine, der med stor præcision udtrykker Bourgognes terroir i sin reneste form.
Til denne eksklusive aften kombinerer vi husets anerkendte vinportefølje med vores sæsonbestemte menu, Tid & Sted - en kulinarisk rejse inspireret af tid og sted. For at fordybe oplevelsen ledsages hver ret af to årgange af den samme vin, hvilket giver gæsterne mulighed for at udforske tidens og terroirets nuancer i hvert glas.
Deltag i en uforglemmelig aften, hvor Bourgognes tidløse håndværk møder Dragsholm Slots raffinerede nordiske køkken.
Aftenen byder på:
Smagning af udsøgte vine fra det anerkendte vinhus Celliers aux Moines, nøje udvalgt til at komplementere menuen.
En gastronomisk gourmetoplevelse
Gæster kan se frem til en sublim sanseoplevelse, hvor sæsonens bedste råvarer og nøje afstemte vine skaber en aften i gastronomiens absolutte topklasse.
Forlæng oplevelsen med forkælelse i en klasse for sig, og nyd en overnatning i et af slottets idylliske værelser.
Praktisk Information
Torsdag d. 3. april kl. 18.30
Pris 2.995 DKK per person
Pris 995 DKK for dobbeltværelse inkl. morgenmad
Begrænset antal pladser tilgængelig.
Eintritt: 2.995 kr per person