De fleste har en holdning til hvordan traditionelle retter skal smage og hvornår de skal spises. Men hvor stammer retterne egentlig fra? Og har de altid smagt, som de gør i dag?
Foredraget følger de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.
Anna Katrine Werge Bønnelycke er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv. Foruden lokalhistorie er hendes særlige interessefelt madhistorie og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.
Gratis adgang, bare mød op.
Arrangementet er en del af den landsdækkende "Bibliotekernes historiefestival".
Läs mer på webbplatsen
Foredraget følger de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.
Anna Katrine Werge Bønnelycke er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv. Foruden lokalhistorie er hendes særlige interessefelt madhistorie og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.
Gratis adgang, bare mød op.
Arrangementet er en del af den landsdækkende "Bibliotekernes historiefestival".