Spiren, Maltfabrikken

Maltvej 8, Ebeltoft

Söndag 6 april 2025, kl. 13.

Arrangör: Komiteen Maltfabrikken



Gastronomi

Workshop: påske-flødeboller

Lær at lave lækre påskeflødeboller fra bunden! *. Drømmer du om at mestre kunsten at lave håndlavede flødeboller - perfekt til påskens hyggelige forkælelse?

Kom med til en kreativ og inspirerende påskeworkshop med Zsofia, chocolatier fra Cooking Therapy, hvor vi dykker ned i flødebollernes luftige og chokoladeovertrukne univers!

Vi skal arbejde med skum, chokoladeovertræk og forårsfriske smagskombinationer, mens vi udforsker, hvordan du kan skabe dine egne unikke påskeflødeboller med et personligt touch.

HVAD SKAL VI LAVE?

Vi starter med en introduktion til flødeboller - hvordan de laves, og hvad der gør en god flødebolle.

Vi laver en luftig og cremet skum med friske smage inspireret af foråret og påsken - f.eks. citron, passionsfrugt, vanilje og marcipan.

Vi lærer at overtrække flødebollerne med perfekt tempereret chokolade for at få det helt rigtige knæk.

Vi dekorerer med nødder, farvet krymmel, frysetørrede bær og et strejf af pastelfarvet påskeglitter, så de bliver både smukke og lækre.

Tid: kl. 13-17 den 6. april 2025

Sted: Maltfabrikken, Spiren (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården), Maltvej 10, 8400 Ebeltoft

HVORFOR DELTAGE?

Fordi det er sjovt, kreativt og en hyggelig måde at fejre påsken på - samtidig med at du lærer at lave dine egne lækre flødeboller!

Lær hemmeligheden bag det perfekte flødebolleskum

Prøv kræfter med chokoladeovertræk og kreative dekorationer

Tag hjem med en smuk æske fyldt med dine egne håndlavede påskeflødeboller - perfekt til påskebordet eller som gave

Workshoppen er på dansk og engelsk.

OBS: Kun 6 pladser - tilmeld dig i dag for at sikre din plads!

For spørgsmål, skriv til info@cookingtherapy.dk *.

Entré: 400 kr

Köp/beställa biljetter