Dine værter.
Polly er en fransk/nordisk inspireret lokal bistro som åbnede i 2019 på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Det er et moderne spisested som har åbent alle dage til både morgen, frokost og aften.
Instagram
Grøntgrossisten er en moderne, økonomisk velfungerende grossistvirksomhed, der siden vores etablering har opereret ud fra en enkel forretningsfilosofi: At fokuserer skarpt på, at leverer markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige, individuelle behov.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tomattærte med frisk oregano, oliven & pecorino romano
Hovedret
Grillede svinekæber med fermenteret hvidløg & solbær BBQ
Nye kartofler med løvstikke, ærter & friterede kapers
Grønkålssalat med granatæble, valnødder, feta & sumak
Dessert
Rød grød med fløde.
Polly er en fransk/nordisk inspireret lokal bistro som åbnede i 2019 på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Det er et moderne spisested som har åbent alle dage til både morgen, frokost og aften.
Grøntgrossisten er en moderne, økonomisk velfungerende grossistvirksomhed, der siden vores etablering har opereret ud fra en enkel forretningsfilosofi: At fokuserer skarpt på, at leverer markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige, individuelle behov.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tomattærte med frisk oregano, oliven & pecorino romano
Hovedret
Grillede svinekæber med fermenteret hvidløg & solbær BBQ
Nye kartofler med løvstikke, ærter & friterede kapers
Grønkålssalat med granatæble, valnødder, feta & sumak
Dessert
Rød grød med fløde.
Entré: 295 kr