Lær at lave østers-toppings. Spis østers og drik champagne til, ved en eksklusiv smagning med "Le Chef" Gustavo Cordes og Somellier Morten Wulff.
Elsker du østers, eller synes du måske at de er en lige lovlig stor mundfuld når de stadig er i live, skal du tage til denne smagning. Vi besøg af køkkenchef Gustavo Cordes der vil tilberede 3 forskellige toppings mens han fortæller hvad han gør og hvad der er vigtigt
Samtidig har vi udvalgt 4 champagner der på hver deres måde passer til hver enkel kombination.
Kunsten er selvfølgelig at bevare fornemmelsen af hav og salt mineralitet, samtidig med at vi tilføre en 3. smag der ikke overdøver "havet"
Du får:
2 X 3 slags Østers
4 glas forskellige champgner udvalgt specielt af somellier Morten Wulff
Worksshop med Køkkenchef Gustavo Cordes
Köp/beställa biljetter
Elsker du østers, eller synes du måske at de er en lige lovlig stor mundfuld når de stadig er i live, skal du tage til denne smagning. Vi besøg af køkkenchef Gustavo Cordes der vil tilberede 3 forskellige toppings mens han fortæller hvad han gør og hvad der er vigtigt
Samtidig har vi udvalgt 4 champagner der på hver deres måde passer til hver enkel kombination.
Kunsten er selvfølgelig at bevare fornemmelsen af hav og salt mineralitet, samtidig med at vi tilføre en 3. smag der ikke overdøver "havet"
Du får:
2 X 3 slags Østers
4 glas forskellige champgner udvalgt specielt af somellier Morten Wulff
Worksshop med Køkkenchef Gustavo Cordes
Entré: 750 kr