For små tre år siden tog Mads Pedersen, som er direktør og ejer af Nordic Greens A/S på studiebesøg i USA for at finde koden til en revolution af den ellers konservative salatbranche.
For små tre år siden tog Mads Pedersen, som er direktør og ejer af Nordic Greens A/S på studiebesøg i USA for at finde koden til en revolution af den ellers konservative salatbranche, der blandt andet var presset af et stort ressourceforbrug, ustabile forsyningskæder og stigmatisering om forbruget af pesticider. Dette blev startskuddet på Nordic Greens Salat på Brændekildevej 50, som han vil fortælle om denne aften.
For små tre år siden tog Mads Pedersen, som er direktør og ejer af Nordic Greens A/S på studiebesøg i USA for at finde koden til en revolution af den ellers konservative salatbranche, der blandt andet var presset af et stort ressourceforbrug, ustabile forsyningskæder og stigmatisering om forbruget af pesticider. Dette blev startskuddet på Nordic Greens Salat på Brændekildevej 50, som han vil fortælle om denne aften.
Fri entré