Gå på opdagelse i det. plantebaserede køkken og dens mange smage, og lær at lave velsmagende grøn mad. til både hverdag og fest. Vi vil lave kolde og varme retter til frokost- og.
Aftenbordet, herunder klassiske retter til julefrokosten, samt enkelte salater
og desserter.
På kurset introduceres du
for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske
basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager og frugter på. Lær fx
hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker plantebaseret "pulled pork".
Kurset er for dig, der selv
gerne vil spise mere plantebaseret uden at gå på kompromis med din sundhed. Det
er også til dig der gerne vil kunne forkæle veganske familiemedlemmer og venner
med lækre plantebaserede retter.
I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
at lave auberginesild, svampepostej, hønsefrisalat og andet pålæg
at lave ost af nødder og grøntsager
at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
(fx. lasagne bolognese, fiskefilet, nachos og frikadeller, samt bearnaise- og
whiskysauce.
at lave enkelte desserter, fx chokolademousse og kager.
forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer
Pris for råvarer er ca. 100
kr/gang. Alle råvarer vil så vidt muligt være økologiske.
Underviser: Ditte Christina Lustrup telf. 26142022 mail: dittechristina@gmail.com
Hold: 81.24.
Läs mer på webbplatsen
Aftenbordet, herunder klassiske retter til julefrokosten, samt enkelte salater
og desserter.
På kurset introduceres du
for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske
basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager og frugter på. Lær fx
hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker plantebaseret "pulled pork".
Kurset er for dig, der selv
gerne vil spise mere plantebaseret uden at gå på kompromis med din sundhed. Det
er også til dig der gerne vil kunne forkæle veganske familiemedlemmer og venner
med lækre plantebaserede retter.
I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
at lave auberginesild, svampepostej, hønsefrisalat og andet pålæg
at lave ost af nødder og grøntsager
at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
(fx. lasagne bolognese, fiskefilet, nachos og frikadeller, samt bearnaise- og
whiskysauce.
at lave enkelte desserter, fx chokolademousse og kager.
forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer
Pris for råvarer er ca. 100
kr/gang. Alle råvarer vil så vidt muligt være økologiske.
Underviser: Ditte Christina Lustrup telf. 26142022 mail: dittechristina@gmail.com
Hold: 81.24.