Æbler, honning, hasselnødder og durumhvede - mange af de råvarer, vi bruger i dag, har rødder i fortiden, og arkæologerne har gravet dybt for at afsløre stenald.
Denne aften inviterer Moesgaard på en sanselig rejse, hvor dine smagsløg vil blive udfordret og forkælet. Aftenen inkluderer en pause med kaffe og kage, skabt af museets egen konditor og inspireret af stenalderens smage.
Peter Hambro Mikkelsen og Peter Mose Jensen fra Moesgaard Museum sætter fokus på, hvad arkæologien kan fortælle om stenalderens madkultur, mens Bettina Buhl fra Det Grønne Museum tager os med på en historisk madrejse. Her udforsker vi både, hvordan maden blev tilberedt dengang, og hvordan vi kan spore stenalderens smagsoplevelser helt frem til i dag. For det handler ikke kun om at smage - men at vide, hvad man smager efter!
Praktisk information
Köp/beställa biljetter
Läs mer på webbplatsen
Denne aften inviterer Moesgaard på en sanselig rejse, hvor dine smagsløg vil blive udfordret og forkælet. Aftenen inkluderer en pause med kaffe og kage, skabt af museets egen konditor og inspireret af stenalderens smage.
Peter Hambro Mikkelsen og Peter Mose Jensen fra Moesgaard Museum sætter fokus på, hvad arkæologien kan fortælle om stenalderens madkultur, mens Bettina Buhl fra Det Grønne Museum tager os med på en historisk madrejse. Her udforsker vi både, hvordan maden blev tilberedt dengang, og hvordan vi kan spore stenalderens smagsoplevelser helt frem til i dag. For det handler ikke kun om at smage - men at vide, hvad man smager efter!
Praktisk information
- Dato: Onsdag 19. februar kl. 19.00 - 20.30 i museets auditorium.
- Pris: 200 kr. Årskortholdere samt børn og unge under 18 år: 150 kr.
- OBS: Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag 12. februar