Hos en guldmedaljevinder. Prisen inkluderer lakridsforedrag, rundvisning og smagning.
Bagsværd Lakrids har opnået guldmedalje for sin klassiske lakrids - og du er inviteret med inden for til lakridssmagning med overværelse af fremstilling, tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids. Desuden kommer du selv til at fremstille dine egne såkaldte symfoni-kombinationer, hvor du dypper lakridsen i chokoladefontæner. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er lakridsen, som vi skal opleve til dette arrangement, af en helt speciel kaliber. Den håndlavede lakridskaramel er nemlig produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager den forrygende. Vi kommer til arrangementet helt tæt på processen hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden - og smage den nylavede lakridskaramel. Og mens duften breder sig, får vi en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids, tilsat endnu flere smagsprøver. Men pas på, lakridsen er stærk vanedannende
Underviser: Marianne Bentzen
Hold: 4825110140.
Läs mer på webbplatsen
Bagsværd Lakrids har opnået guldmedalje for sin klassiske lakrids - og du er inviteret med inden for til lakridssmagning med overværelse af fremstilling, tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids. Desuden kommer du selv til at fremstille dine egne såkaldte symfoni-kombinationer, hvor du dypper lakridsen i chokoladefontæner. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er lakridsen, som vi skal opleve til dette arrangement, af en helt speciel kaliber. Den håndlavede lakridskaramel er nemlig produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager den forrygende. Vi kommer til arrangementet helt tæt på processen hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden - og smage den nylavede lakridskaramel. Og mens duften breder sig, får vi en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids, tilsat endnu flere smagsprøver. Men pas på, lakridsen er stærk vanedannende
Underviser: Marianne Bentzen
Hold: 4825110140.