Tjørnegårdsskolen

Hyrdehøj 3, Roskilde

Onsdag 15 januari 2025, kl. 17-20.30.

Arrangör: LOF Kursuscenter Øst



Gastronomi

Kikærter for begyndere - onsdagsworkshop

Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.

På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, brød og desserter med hele kikærter, som vi kender dem, men også med kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen, aquafaba, som til nogle opskrifter, kan bruges på lige fod med æg.

Vi slutter madlavningen af med at spise en stor, fælles buffet med en masse spændende retter med bælgfrugter.

Se også Livs andre workshops

her.

Se alle weekendkurser LOF Kursuscenter Øst (Egedal, Greve, Køge, Ringsted, Roskilde og Solrød) her. Se også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter hos andre afdelinger: holdtag:weekendkursus

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du finde aktiviteter i hele Danmark under holdtag:bagomsmagen

Underviser: Liv Teilmann Nielsen
Hold: 40251213.

Läs mer på webbplatsen