Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar.
Lær at fremstille dine egne pølser
Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser, og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar.
Du lærer også om hygiejne i pølsefremstillingen, og om hvad man gøre for at sikre at pølserne er fødevaresikre.
Undervisning foregår i Molehuset på Hou Mole og underviseren er Karsten Trabjerg.
Köp/beställa biljetter
Lær at fremstille dine egne pølser
Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser, og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar.
Du lærer også om hygiejne i pølsefremstillingen, og om hvad man gøre for at sikre at pølserne er fødevaresikre.
Undervisning foregår i Molehuset på Hou Mole og underviseren er Karsten Trabjerg.
Entré: 595 kr