Leder af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge.
Brygmester Erik Lund ved Carlsberg Laboratorium.
Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet
viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret
produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning
i bl.a. gær og klimatolerante planter.
Tid: 19:00 - 21:30 (NB! Bemærk forlænget pga. smagsprøver)
Entré: 30 kr. (pga. smagsprøver).
Läs mer på webbplatsen
Brygmester Erik Lund ved Carlsberg Laboratorium.
Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet
viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret
produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning
i bl.a. gær og klimatolerante planter.
Tid: 19:00 - 21:30 (NB! Bemærk forlænget pga. smagsprøver)
Entré: 30 kr. (pga. smagsprøver).
Entré: 30 kr pga. smagsprøver