Alt hvad Geoparken har at byde på af råvare i en buffet.
Molens Måltiders mission er at gøre din frokostpause lidt bedre med frisklavet, varieret og inspirerende, moderne mad af høj kvalitet. Madener lavet at lokale fødevarer, urter fra den sydfynske natur, råvarer i sæson.
I forbindelse med Geopark Dage har de sammensat en helt særlig buffet som bugner af lokale sydfynske råvarer og hvad er en lækker frokost uden dessert - så derfor han de også et lækkert stykke konditorkage som du kan runde din frokost af med.
Buffen og kagen serveres d. 10. maj kl. 11.00 - 14.00.
Molens Måltiders mission er at gøre din frokostpause lidt bedre med frisklavet, varieret og inspirerende, moderne mad af høj kvalitet. Madener lavet at lokale fødevarer, urter fra den sydfynske natur, råvarer i sæson.
I forbindelse med Geopark Dage har de sammensat en helt særlig buffet som bugner af lokale sydfynske råvarer og hvad er en lækker frokost uden dessert - så derfor han de også et lækkert stykke konditorkage som du kan runde din frokost af med.
Buffen og kagen serveres d. 10. maj kl. 11.00 - 14.00.