Tid til forkælelse i efterårsferien. I weekenden uge 41 og hele uge 42 omdanner vi Volkerts Fylke til en hyggelig restaurant, hvor hele familien kan få en gastronomisk oplevelse til en god pris.
Køkkenet på Volkerts Fylke er en nærværende autentisk oplevelse, som altid byder på noget nyt! Gastronomien er moderne og nordisk, og der er fokus på den enkelte gode råvare og håndværket.
Du kan vælge enten en 3-retters til kr. 250,- eller en 5-retters til kr. 350,-
Bordreservation fra den 13/9 på diningweek.dk
Menu
Forret
Røget Laks - spinatpuré - syrlig kål - hj.bagt brød
*Mellemret
karamelliseret blomkål - syltet blomkål - stegt blomkål - spæde urter - ristede hasselnødder
Hovedret
Kalvetyksteg - glaseringssauce - timianbagt løg - røget selleri - grønkål
*Ost
Gammelknas - jordskokker - brombær
Dessert
Yoghurtmousse - havtornsorbet - chokoladeganache
* 5 retter.
Läs mer på webbplatsen
Køkkenet på Volkerts Fylke er en nærværende autentisk oplevelse, som altid byder på noget nyt! Gastronomien er moderne og nordisk, og der er fokus på den enkelte gode råvare og håndværket.
Du kan vælge enten en 3-retters til kr. 250,- eller en 5-retters til kr. 350,-
Bordreservation fra den 13/9 på diningweek.dk
Menu
Forret
Røget Laks - spinatpuré - syrlig kål - hj.bagt brød
*Mellemret
karamelliseret blomkål - syltet blomkål - stegt blomkål - spæde urter - ristede hasselnødder
Hovedret
Kalvetyksteg - glaseringssauce - timianbagt løg - røget selleri - grønkål
*Ost
Gammelknas - jordskokker - brombær
Dessert
Yoghurtmousse - havtornsorbet - chokoladeganache
* 5 retter.
Entré: 250 kr