Lav lækre fyldte chokolader. 2 timers kursus i den svære kunst at temperere ægte chokolade korrekt, så resultatet bliver blankt med et hårdt knæk.
Kom til Frellsen og deltag i den svære kunst at temperere ægte chokolade korrekt så resultatet bliver blankt med et hårdt knæk.
På vores Grundlæggende Chokoladekursus vil du få mulighed for at dykke ned i den søde verden af chokolade og blandt andet fremstille dine egne fyldte chokolader.
Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, få feedback og selvfølgelig vil du også få rig mulighed for at smage på dine egne kreationer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med chokolade, læring og ny viden.
Hvad er inkluderet?Vi arbejder med tre chokolade varianter (mørk-, fløde- og hvid chokolade) samt fremstiller ganache med eller uden alkohol.
Du støber massive chokolader af tempereret chokolade (ca. 440 gr.) samt fyldte chokolader (ca. 290 gr.). Samlet total vægt: ca. 730 gr. som du får med hjem.
Støbeforme og andet udstyr stilles til rådighed samt forklæde hvis du ønsker at benytte dette.
Når kurset er gennemført, har du fået mere viden omkring chokolade og grundprincipperne i at fremstille hård og blank, tempereret chokolade.
Der er mulighed for at nyde kaffe, te, varm kakao og koldt vand undervejs.
Praktisk information
Minimum alder er 14 år.
Adgang kun tilladt for betalende deltagere.
Har du langt hår er det en god idé at medbringe en hårelastik.
Trøjer/bluser med lange (hængende ærmer) kan være upraktiske.
Kurset foregår stående, så sørg for at have komfortabelt fodtøj på.
Läs mer på webbplatsen
Kom til Frellsen og deltag i den svære kunst at temperere ægte chokolade korrekt så resultatet bliver blankt med et hårdt knæk.
På vores Grundlæggende Chokoladekursus vil du få mulighed for at dykke ned i den søde verden af chokolade og blandt andet fremstille dine egne fyldte chokolader.
Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, få feedback og selvfølgelig vil du også få rig mulighed for at smage på dine egne kreationer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med chokolade, læring og ny viden.
Hvad er inkluderet?Vi arbejder med tre chokolade varianter (mørk-, fløde- og hvid chokolade) samt fremstiller ganache med eller uden alkohol.
Du støber massive chokolader af tempereret chokolade (ca. 440 gr.) samt fyldte chokolader (ca. 290 gr.). Samlet total vægt: ca. 730 gr. som du får med hjem.
Støbeforme og andet udstyr stilles til rådighed samt forklæde hvis du ønsker at benytte dette.
Når kurset er gennemført, har du fået mere viden omkring chokolade og grundprincipperne i at fremstille hård og blank, tempereret chokolade.
Der er mulighed for at nyde kaffe, te, varm kakao og koldt vand undervejs.
Praktisk information
Minimum alder er 14 år.
Adgang kun tilladt for betalende deltagere.
Har du langt hår er det en god idé at medbringe en hårelastik.
Trøjer/bluser med lange (hængende ærmer) kan være upraktiske.
Kurset foregår stående, så sørg for at have komfortabelt fodtøj på.
Pris: 500 kr