Med kogebogsforfatter Lei Hou.
Lei skriver selv om arrangementet:
Jeg hedder Lei Hou og er uddannet eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup, og til dagligt arbejder jeg som salgskoordinator. I min fritid elsker jeg at lave kinesisk nytårsmad til min familie.
Jeg er født i en stor familie i Beijing, Kina. Min familie samles altid til nytår og laver mad sammen.
Kinesisk mad er så varieret, at det er meget svært at dække alle typer kinesisk mad i en kogebog. Min bog har fokus på kinesisk nytårsmad og nogle meget kendte hverdagsretter i Kina, for eksempel Kongbao-kylling og Peking-and.
Vi har serveret kinesiske dumplings til mine børns studenterfester, hvilket blev en stor succes, da alle godt kunne lide dumplings. Min datter syntes derfor, at vi skulle lave en kogebog.
De to kogebøger er et fælles familieprojekt. Min datter har malet forsiden for mig, og min mand har lavet layoutet.
Jeg udgav bogen i dragens år (dragens år er meget vigtigt for kinesere).
Bøgerne er også meget personlige, da Margrethe, som er 96 år gammel og frisk, var den første, der rettede i min kogebog, og som jeg har tilføjet et billede af i min kogebog.
Desuden har næstformanden for Herlev Kunstforening, Kirsten Diemer, korrekturlæst mine kogebøger. Mange andre fra Spillemandslauget i Gladsaxe og kulnaturforening har også støttet mit lille projekt.
I kogebøgerne har jeg delt mine forældres opskrifter, som er gode minder for mig.
En af grundene til, at jeg har lavet bøgerne, er, at jeg vil give dem til mine børn, så de kan huske deres rødder og den kinesiske kultur samt mormor og morfar og kære Margrethe, som jeg betragter som min danske mor. Jeg mødte hende til en fest i København for 26 år siden, da hun var 70 år og begyndte at lære kinesisk.
Jeg håber, at den glæde, som jeg har fundet i køkkenet, også kan videreføres til andre.
Mandag den 26. august kl. 19-21
Posthuset
Gratis billetter.
Läs mer på webbplatsen
Lei skriver selv om arrangementet:
Jeg hedder Lei Hou og er uddannet eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup, og til dagligt arbejder jeg som salgskoordinator. I min fritid elsker jeg at lave kinesisk nytårsmad til min familie.
Jeg er født i en stor familie i Beijing, Kina. Min familie samles altid til nytår og laver mad sammen.
Kinesisk mad er så varieret, at det er meget svært at dække alle typer kinesisk mad i en kogebog. Min bog har fokus på kinesisk nytårsmad og nogle meget kendte hverdagsretter i Kina, for eksempel Kongbao-kylling og Peking-and.
Vi har serveret kinesiske dumplings til mine børns studenterfester, hvilket blev en stor succes, da alle godt kunne lide dumplings. Min datter syntes derfor, at vi skulle lave en kogebog.
De to kogebøger er et fælles familieprojekt. Min datter har malet forsiden for mig, og min mand har lavet layoutet.
Jeg udgav bogen i dragens år (dragens år er meget vigtigt for kinesere).
Bøgerne er også meget personlige, da Margrethe, som er 96 år gammel og frisk, var den første, der rettede i min kogebog, og som jeg har tilføjet et billede af i min kogebog.
Desuden har næstformanden for Herlev Kunstforening, Kirsten Diemer, korrekturlæst mine kogebøger. Mange andre fra Spillemandslauget i Gladsaxe og kulnaturforening har også støttet mit lille projekt.
I kogebøgerne har jeg delt mine forældres opskrifter, som er gode minder for mig.
En af grundene til, at jeg har lavet bøgerne, er, at jeg vil give dem til mine børn, så de kan huske deres rødder og den kinesiske kultur samt mormor og morfar og kære Margrethe, som jeg betragter som min danske mor. Jeg mødte hende til en fest i København for 26 år siden, da hun var 70 år og begyndte at lære kinesisk.
Jeg håber, at den glæde, som jeg har fundet i køkkenet, også kan videreføres til andre.
Mandag den 26. august kl. 19-21
Posthuset
Gratis billetter.
Gratis billetter