Bakkehuset

Rahbeks Allé 23, Frederiksberg C

Onsdag 4 december 2024, 16:00-17:30.



Verkstad

Kimchi workshop / Fermentering i det moderne køkken

Kom til kimchi workshop i Orangeriet og prøv at fermentere i en moderne kontekst.

På Bakkehuset var årets sidste måneder præget af syltning, henkogning og fermentering inden de grøntsagsløse måneder frem til maj. I denne workshop kan du få et indblik i fermentering som teknik og prøve at fermentere i en moderne kontekst, hvor fermentering mere tjener til at udvikle spændende smage end som konserveringsmetode. Vi sætter fokus på fermenteringens madmæssige kvaliteter, og hvordan det fermenterede kan bruges i hverdagen.

I bæredygtighedens navn opfordrer vi deltagerne til at medbringe egne patentglas, forklæder og en god kniv, men det er også muligt at købe et patentglas til workshoppen.

Udover smagsprøver i løbet af workshoppen får deltagerne hver et glas kimchi med hjem.

Entré: 125 kr

Läs mer på webbplatsen