Lær at lave lækre. påskeflødeboller fra bunden i. Ebeltoft! Drømmer du om at mestre kunsten at lave håndlavede. flødeboller - perfekt til påskens hyggelige. forkælelse?
Kom med til en kreativ og inspirerende påskeworkshop i Ebeltoft med Zsofia chocolatier fra Cooking Therapy, hvor vi dykker ned i flødebollernes luftige og chokoladeovertrukne univers!
Vi skal arbejde med skum, chokoladeovertræk og forårsfriske smagskombinationer, mens vi udforsker, hvordan du kan skabe dine egne unikke påskeflødeboller med et personligt touch.
HVAD SKAL VI LAVE?
Vi starter med en introduktion til flødeboller - hvordan de laves, og hvad der gør en god flødebolle. Vi laver en luftig og cremet skum med friske smage inspireret af foråret og påsken - f.eks. citron, vanilje og marcipan. Vi lærer at overtrække flødebollerne med perfekt tempereret chokolade for at få det helt rigtige knæk. Vi dekorerer med nødder, farvet krymmel, frysetørrede bær og et strejf af pastelfarvet påskeglitter, så de bliver både smukke og lækre. Sted: Maltfabrikken, Spiren (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården), Maltvej 10, 8400 Ebeltoft HVORFOR DELTAGE?
Fordi det er sjovt, kreativt og en hyggelig måde at fejre påsken på - samtidig med at du lærer at lave dine egne lækre flødeboller!
Lær hemmeligheden bag det perfekte flødebolleskum. Prøv kræfter med chokoladeovertræk og kreative dekorationer. Tag hjem med en smuk æske fyldt med dine egne håndlavede påskeflødeboller - perfekt til påskebordet eller som gave.
Workshoppen er på dansk og engelsk. OBS: Kun 6 pladser - tilmeld dig i dag for at sikre din plads!
Underviser: Zsofia Anna Toth
Hold: 8325119005.
Läs mer på webbplatsen
Kom med til en kreativ og inspirerende påskeworkshop i Ebeltoft med Zsofia chocolatier fra Cooking Therapy, hvor vi dykker ned i flødebollernes luftige og chokoladeovertrukne univers!
Vi skal arbejde med skum, chokoladeovertræk og forårsfriske smagskombinationer, mens vi udforsker, hvordan du kan skabe dine egne unikke påskeflødeboller med et personligt touch.
HVAD SKAL VI LAVE?
Vi starter med en introduktion til flødeboller - hvordan de laves, og hvad der gør en god flødebolle. Vi laver en luftig og cremet skum med friske smage inspireret af foråret og påsken - f.eks. citron, vanilje og marcipan. Vi lærer at overtrække flødebollerne med perfekt tempereret chokolade for at få det helt rigtige knæk. Vi dekorerer med nødder, farvet krymmel, frysetørrede bær og et strejf af pastelfarvet påskeglitter, så de bliver både smukke og lækre. Sted: Maltfabrikken, Spiren (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården), Maltvej 10, 8400 Ebeltoft HVORFOR DELTAGE?
Fordi det er sjovt, kreativt og en hyggelig måde at fejre påsken på - samtidig med at du lærer at lave dine egne lækre flødeboller!
Lær hemmeligheden bag det perfekte flødebolleskum. Prøv kræfter med chokoladeovertræk og kreative dekorationer. Tag hjem med en smuk æske fyldt med dine egne håndlavede påskeflødeboller - perfekt til påskebordet eller som gave.
Workshoppen er på dansk og engelsk. OBS: Kun 6 pladser - tilmeld dig i dag for at sikre din plads!
Underviser: Zsofia Anna Toth
Hold: 8325119005.