Se hvordan friske rødspætter bliver til hårde og saltet tørfisk.Se, lugt og smag. Stegte, kogte eller rå tørfisk.
Se hvordan friske rødspætter bliver til hårde og saltet tørfisk.Se, lugt og smag. Stegte, kogte eller rå tørfisk.
Denne dag kan du få en sanseoplevelse ud over det normale. Vores formidler renser og salter fiskene, når de er blevet stegt er det muligt med en smagsprøve. Med til denne smagsoplevelse får du også fortællingen bag om tørfisk. Hvad er skindet blevet brugt til og hvilken betydning har tørfiskene for livet ved havet?
Så mød op til en spændende museumsoplevelse i tørfiskens tegn.
Arrangementet er gratis efter betalt entré.
Se hvordan friske rødspætter bliver til hårde og saltet tørfisk.Se, lugt og smag. Stegte, kogte eller rå tørfisk.
Denne dag kan du få en sanseoplevelse ud over det normale. Vores formidler renser og salter fiskene, når de er blevet stegt er det muligt med en smagsprøve. Med til denne smagsoplevelse får du også fortællingen bag om tørfisk. Hvad er skindet blevet brugt til og hvilken betydning har tørfiskene for livet ved havet?
Så mød op til en spændende museumsoplevelse i tørfiskens tegn.
Arrangementet er gratis efter betalt entré.
Entré: 100 kr