Lokale råvarer krydret med naturens spisekammer. Naturkraft sætter spot på lokale råvarer torsdag i uge 21, hvor de inviterer på 7 retters menu og oplæg om sankning af planter og urter.
Naturvejleder og formidler Renè fortæller anekdoter om naturoplevelser og hvordan naturens urter og planter er blevet brugt gennem tiden.
Menuen der serveres består af 7 retter med råvarer fra lokalområdet, hvoraf planter og urter er sanket i den vestjyske natur. Menuen der serveres består af:
Naturvejleder og formidler Renè fortæller anekdoter om naturoplevelser og hvordan naturens urter og planter er blevet brugt gennem tiden.
Menuen der serveres består af 7 retter med råvarer fra lokalområdet, hvoraf planter og urter er sanket i den vestjyske natur. Menuen der serveres består af:
- Dunhammer-tzatziki med surdejsbrød
- Hvid fisk med ramsløg og strandarve
- Jordskoksuppe med skvalderkålspesto
- Tærte med laks og brændenælde
- Tartelet med kylling, asparges og sprød sankthansurt
- Gedeost med myntehonning hertil hjemmebagt mørkt rugbrød
- Mynteis med jordbær
Entré: 349 kr