VIN: 6 glas forskellig Bourgogne-vin (både hvid og rød). MAD: 7 forskellige tapasanretninger. Kyllingerillette - Bayonneskinke - Comtépølse - Havgus - Brød - Ristede mandler m. trøffel - Oliven.
Vi inviterer dig til en spændende aften på Oasis Vinbar, hvor vi i samarbejde med Erik Sørensen dykker ned i Bourgognes vinverden. Aftenen byder på nøje udvalgte vine, der giver et indblik i de unikke karakteristika ved vinene fra Bourgogne
Vi præsenterer både Aligoté, Chardonnay og Pinot Noir fra regionens nord til syd, i årgangene 2020, 2021 og 2022
Dette er en enestående mulighed for at smage, hvordan de seneste årgange har formet sig og opleve deres forskelligheder.
Som kronen på værket afslutter vi med en eksklusiv hvidvin fra den anerkendte kommune Meursault samt en elegant rød Beaune 1. Cru. En aften, der lover udsøgt vin og indsigt i Bourgognes fascinerende verden
FUN FACT:
Vineksperten fra Erik Sørensen, Michael Oxvang, som kommer og fortæller om vinene, vandt i 2017 Masterchef.
Köp/beställa biljetter
Vi inviterer dig til en spændende aften på Oasis Vinbar, hvor vi i samarbejde med Erik Sørensen dykker ned i Bourgognes vinverden. Aftenen byder på nøje udvalgte vine, der giver et indblik i de unikke karakteristika ved vinene fra Bourgogne
Vi præsenterer både Aligoté, Chardonnay og Pinot Noir fra regionens nord til syd, i årgangene 2020, 2021 og 2022
Dette er en enestående mulighed for at smage, hvordan de seneste årgange har formet sig og opleve deres forskelligheder.
Som kronen på værket afslutter vi med en eksklusiv hvidvin fra den anerkendte kommune Meursault samt en elegant rød Beaune 1. Cru. En aften, der lover udsøgt vin og indsigt i Bourgognes fascinerende verden
FUN FACT:
Vineksperten fra Erik Sørensen, Michael Oxvang, som kommer og fortæller om vinene, vandt i 2017 Masterchef.
Entré: 715 kr