Lær at mestre klassiske konditorbunde og kogecreme helt fra bunden.
På kurset fremstiller vi både den luftige genoisebund og sukkerdejsbund, hjemmelavet bærfyld og ægte kogecreme, som til sammen forvandles til delikate flødeskumskager.
Undervejs gennemgår vi forskellige meltyper til kagebagning og lærer hemmelighederne til at opnå perfekt konsistens og smag i din kogecreme.
Du går herfra med fire medaljer, fire gåsebryster og en lille lagkage - hvis du altså ikke har spist herlighederne undervejs!
Udgifter til råvarer
Udgift til råvarer ca. 325 kr. afregnes med underviseren på dagen.
Medbring
Medbring bøtter til hjembringelse af bagværk samt forklæde, karklud og viskestykke.
Tilmelding via hjemmesiden nødvendig
Kurset er afhold af FOF Syd- og Vestsjælland
Läs mer på webbplatsen
På kurset fremstiller vi både den luftige genoisebund og sukkerdejsbund, hjemmelavet bærfyld og ægte kogecreme, som til sammen forvandles til delikate flødeskumskager.
Undervejs gennemgår vi forskellige meltyper til kagebagning og lærer hemmelighederne til at opnå perfekt konsistens og smag i din kogecreme.
Du går herfra med fire medaljer, fire gåsebryster og en lille lagkage - hvis du altså ikke har spist herlighederne undervejs!
Udgifter til råvarer
Udgift til råvarer ca. 325 kr. afregnes med underviseren på dagen.
Medbring
Medbring bøtter til hjembringelse af bagværk samt forklæde, karklud og viskestykke.
Tilmelding via hjemmesiden nødvendig
Kurset er afhold af FOF Syd- og Vestsjælland
Entré: 335 kr