Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.
Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.
Glæd dig til at opleve en delikat 7-retters menu med vildt, tildels skudt af Mette Karin på Vejrø. Lad dig forføre af smagene fra naturen og deltag i en aften fyldt med god stemning og kulinarisk nydelse på Vejrø.
Om Mette Karin
Mette Karin Petersen, også kendt som Jaegerinden, er passioneret jæger og formidler af bæredygtigt vildtkød. De sidste syv år har hun som udgangspunkt kun spist kød hun selv har skudt, hvilket der er en helt særlig grund til. Det er nemlig det mest bæredygtige og klimavenlige valg, hvis man vil spise kød - samt det med højst dyrevelfærd, hvis du spørger Mette. I 2021 færdiggjorde hun sin uddannelse som Oplevelsesøkonom med speciale i markedsføring af jagt, og har siden drevet sit eget digitale marketingsbureau, med fokus på jagt og outdoor.
Hvad du kan se frem til...
Snacks
Tærte af rådyrblod med vildt-tatar og kirsebær
Kebab af rådyrhjerte med solbær og malt bbq
Menu
Fasan schnitzel med brunet smør og umodne bær
And, karl-johan og brombær
Hare, bivoks og røget marv
Buk, knoldselleri og trøffel
Myseost, kartoffelskræller og birketræ
Petit four
Inkluderet er
Sejlads Til Vejrø
Kaffe & kage i Jagtstuen
Velkomstdrink
7 serveringer med tilhørende vinmenu
Kaffe & Petit four
Overnatning & Morgenmad
Sejlads fra Vejrø
Pris
Double, Deluxe: 8495 DKK / 2 per
Junior Suite: 9495 DKK / 2 per.
Läs mer på webbplatsen
Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.
Glæd dig til at opleve en delikat 7-retters menu med vildt, tildels skudt af Mette Karin på Vejrø. Lad dig forføre af smagene fra naturen og deltag i en aften fyldt med god stemning og kulinarisk nydelse på Vejrø.
Om Mette Karin
Mette Karin Petersen, også kendt som Jaegerinden, er passioneret jæger og formidler af bæredygtigt vildtkød. De sidste syv år har hun som udgangspunkt kun spist kød hun selv har skudt, hvilket der er en helt særlig grund til. Det er nemlig det mest bæredygtige og klimavenlige valg, hvis man vil spise kød - samt det med højst dyrevelfærd, hvis du spørger Mette. I 2021 færdiggjorde hun sin uddannelse som Oplevelsesøkonom med speciale i markedsføring af jagt, og har siden drevet sit eget digitale marketingsbureau, med fokus på jagt og outdoor.
Hvad du kan se frem til...
Snacks
Tærte af rådyrblod med vildt-tatar og kirsebær
Kebab af rådyrhjerte med solbær og malt bbq
Menu
Fasan schnitzel med brunet smør og umodne bær
And, karl-johan og brombær
Hare, bivoks og røget marv
Buk, knoldselleri og trøffel
Myseost, kartoffelskræller og birketræ
Petit four
Inkluderet er
Sejlads Til Vejrø
Kaffe & kage i Jagtstuen
Velkomstdrink
7 serveringer med tilhørende vinmenu
Kaffe & Petit four
Overnatning & Morgenmad
Sejlads fra Vejrø
Pris
Double, Deluxe: 8495 DKK / 2 per
Junior Suite: 9495 DKK / 2 per.
Entré: 8495 kr