Med Le Papillon fre. d. 28/2 kl 18.00. med Le Papillons lækre portvine fra Quinta de la Rosa. Meld jer til ved at booke bord til kl 18, og skriv "Portvin" i kommentaren. ?
Vi starter aftenen med "Port-tonic" på hvid portvin og lidt saltmandler og oliven.
Resten af aftenen er dedikeret til de røde portvine og vi smager 5
Menuen består af:
Svampestuvning m butterdejssnitter
Oksemørbrad m madagaskarpeber sauce, dagens kartoffel og grønt
Ostetallerken
Desserttallerken
850,-.
Köp/beställa biljetter
Vi starter aftenen med "Port-tonic" på hvid portvin og lidt saltmandler og oliven.
Resten af aftenen er dedikeret til de røde portvine og vi smager 5
Menuen består af:
Svampestuvning m butterdejssnitter
Oksemørbrad m madagaskarpeber sauce, dagens kartoffel og grønt
Ostetallerken
Desserttallerken
850,-.
Entré: 850 kr