Hvad er ægte dansk mad? Det spørgsmål har vakt heftig debat i mere end 150 år.
Foredraget giver indblik i, hvordan vi gennem tiden har diskuteret og defineret dansk madkultur, og hvordan forskellige forestillinger har påvirket vores forhold til den mad, vi spiser
Caroline Nyvang er seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek. Hendes forskning fokuserer på oversete aspekter af dansk madhistorie. Det har hun senest skrevet om i bogen Stegt flæsk med persillesovs, der udkom ved Århus Universitetsforlag i 2022.
Livestreaming fra Historiens hus i Odense.
Streames til Bibliotekstorvet på Greve Bibliotek.
Klik her og se hele programmet for Bibliotekernes festival for historie
Köp/beställa biljetter
Läs mer på webbplatsen
Foredraget giver indblik i, hvordan vi gennem tiden har diskuteret og defineret dansk madkultur, og hvordan forskellige forestillinger har påvirket vores forhold til den mad, vi spiser
Caroline Nyvang er seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek. Hendes forskning fokuserer på oversete aspekter af dansk madhistorie. Det har hun senest skrevet om i bogen Stegt flæsk med persillesovs, der udkom ved Århus Universitetsforlag i 2022.
Livestreaming fra Historiens hus i Odense.
Streames til Bibliotekstorvet på Greve Bibliotek.
Klik her og se hele programmet for Bibliotekernes festival for historie
Gratis billetter