Arkiv: Overstået event
Frederiksberg Høstfest

Frederiksberg Alle, Frederiksberg

Fredag 16 augusti 2024, kl. 18-21.



Gastronomi

Frederiksberg Høstfest: Ewalds brasserie x Ingwersen

Dine værter. På hjørnet af Allégade 24 finder du.

Ewalds. Et fransk brasserie med fødderne solidt plantet i det franske køkken. Hvor Foie Gras, frølår og god Bourgogne går op i en højere enhed med uformel og charmerende service. I hyggelige rammer midt på Frederiksberg.

Ejer og køkkenchef Søren Ewald står bag komfuret til daglig, og med en kokkeuddannelse fra Le Sommelier og en slagteruddannelse fra Slagter Lund er håndværket og de gode råvarer ikke fremmede.

Instagram
Facebook

Ingwersen blev grundlagt i 1904 og startede som en beskeden grønthandler på Frederiksberg. Virksomheden har siden udviklet sig til at blive en fremtrædende dansk fødevarevirksomhed. Nu ledet af Casper Muusfeldt, tilbyder firmaet et bredt udvalg af danske og globale produkter, fra lokale grøntsager til eksotiske frugter, nødder og krydderier.

Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.

I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.

Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Forret
Violet kål, broccolini, and og chimichurri
Arancini med kål og Gruyere
Grillet gulerod og hummus

Hovedret
Bitre salater og ansjoscreme
Grillet spidskål og salsa Romesco
Kålpølse
Confiteret kylling

Dessert
Citronfromage, blommer og crumble.

Entré: 295 kr